Принципи на прилагане на енергията за лечение

Отговори
Потребителски аватар
Philip
Мнения: 5551
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: ТЕОРИИ Оргонна енергия Принципи

#1

Мнение от Philip » 17 фев 2015 05:53

Точно това - редуване на положително и отрицателни полета при лечение (не при поддържане) смятам, че е големият ни пропуск!
Отдавна смятам, че бъркаме с прилагане постоянно на само положителни полета. Още Асен като правеше системата със силен плюс в слушалки, които да подават пред носа положителното поле опитах да вкарам замисляне в повече хора, но не успях shy1

...

За да съществуваме, ние ползваме и двете полета - ляво въртящо и дясно въртящо - демек - положително и отрицателно. Има процеси в нас на които им трябва едното, за да се осъществят и такива, на които е нужно другото.

Природата се е погрижила да ни ги осигури. Както на нас, така и на всички други животни.

Всеки, дори преминал на бегом през знанията за дишането знае, че през два - три часа, дишането през ноздрите се сменя. Към носоглътката има вид мембрана, която приблизително през такова време притваря отвора на едната ноздра и максимално отваря другата. ...И така - постоянно. (Всеки може и опитно да установи това с изпотяването на огледалце или стъкло пред ноздрите при дишане)
n1.jpg
n2.jpg
n3.jpg
Формата и огледалното им разположение сами по себе си крещят, че въздухът в тях се завихря в различна посока.
В Природата така е решено доставянето на ляво и дясно въртящи (положителни и отрицателни) полета за нуждите на телата ни.
Като се има предвид и че при нормално дишане скоростта на входа на ноздрите е около 2 метра за секунда, можем да си представим какво мощно завихряне става по-навътре в меандрите на ноздрите ни.

...Така че можем да поработим върху това :) hola2 Phil24

Напълно убеден съм, че ако доставяме за дишането си въздух, който е предварително активиран с еквивалентното поле на ноздрата, която в момента е активна, то резултатът ще е суперски!!! ...Защото тялото най-добре си знае кога какво поле му трябва и за какво. А ние само ще му помагаме това поле да е по-мощно :)

Съгласни ли сте с казаното?

...Лично на мен проблемът ми е, че не се сещам как да разберем коя ноздра какво поле създава confus
А за това - коя е активна в момента - няма проблем - всяко стъкло е датчик. Дори да поставим неподвижна система пред носовете си (със съответните полета обаче пред всяка!) - телата ни сами ще си поемат точно тогава това, което точно тогава им е нужно (в голям промеждутък от времето и двете ноздри са активни :) )
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Наблюдавам Анализирам Променям

Потребителски аватар
Спиридон
Мнения: 1931
Регистриран: 18 ное 2014 10:03
Местоположение: "живее" в София

Re: ТЕОРИИ Оргонна енергия Принципи

#2

Мнение от Спиридон » 17 фев 2015 08:21

То, като се замисли човек, и в приказките се започва първо с мъртвата вода, а не направо с живата. :)
А как да се определи опитно коя ноздра за каква енергия е, се сещам само за метода на грубата сила :) - пробва се по единия и после по другия начин. По който се чувства "опитното зайче" (да не казвам свинче за човек, макар че са морски свинчетата :)) ) по-зле, значи е грешния. Ама трябва да се прави от човек в добра форма, едно да не си влоши състоянието значително, второ, че при болест има и други фактори, които влияят.
По формата на ноздрите няма да стане, защото може и да се сменя посоката вътре, подобно на тръбите на Филип. Затова няма да стане и със заснимане на издишване през ноздрите и айкроу да мери. Освен, че и тялото междувременно вече е променило състоянието на въздуха. Дори и да не се сменя посоката на завихряне, може да се окаже, че предварително зареждане на вдишвания въздух с обратна енергия усилва зареждането в ноздрите пак като при тръбите.
Плаче си за експеримент отвсякъде.
"С мозъка човек мисли, че мисли.
Освен това той се ползва за главоболие.”

Потребителски аватар
Philip
Мнения: 5551
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Принципи на прилагане на енергията за лечение

#3

Мнение от Philip » 18 фев 2015 06:58

Това е тема за проучвания относно прилагането на енергиите за лечение.

Напоследък разполагаме вече с устройства, които създават много мощен оргонен заряд.
Въпросът е как да ги използваме ПРАВИЛНО, за да помагаме на телата си :)
Наблюдавам Анализирам Променям

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4281
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Принципи на прилагане на енергията за лечение

#4

Мнение от hyparh » 19 май 2018 09:36

Вчера като цяло ми беше доста отпаднало и вяло заради стоенето предната нощ до малките часове (дебнех Юпитер за снимане измежду облаците), като следобед си направих една хубава разходка + босоходство за освежаване, но и това не помогна особено за тонуса.
Привечер се присетих за една моя идея, която искам да изпробвам малко по-нататък с помощта на кварцов кристал - трябва ми кварцово кубче с полирани стени, та въпреки мързела реших да сляза до мазето и да почегъртам един кристал на шмиргела да видя как ще се получи. Започнах да го пиля, като след малко добавих и вода да не хвърчи прах, понеже едва ли е добре да се диша кварцов прах, и взе да се оформя доста добре - получих нещо като паралелепипед, като трябва още малко дооформяне. През цялото време на обработката кристалът си сияеше леко в оранжево, заради познатото свойство на излъчване на светлина при механичен стрес.
Като приключих и отидох да си приготвям вечерята, усетих голяма промяна - изведнъж усетих, че съм изпълнен с много приятна жизнерадостност и енергия в тотален противовес на състоянието ми преди това. Зачудих се от какво може да е, трябва да има някаква причина. А тя със сигурност е дошла по време на тази обработка :) При този механичен стрес кристалът постоянно е образувал електрическо напрежение с токоносители от неговия си вид (много вероятно да е богато на меки електрони) и аз през това време съм ги поемал. Вероятно добавяната вода и самото въртене на диска са допринесли по нещо и от тях, но основното си мисля, че е от кристала.

Ако имате възможност - пробвайте, много приятно и осезаемо зарежда :) Само внимавайте с прахта. Следващия път ще го правя на открито + маска за всеки случай, понеже аз принципно съм алергичен към прах.
Най-постоянното нещо е промяната.

As above, so below.

Потребителски аватар
icrow
Мнения: 6476
Регистриран: 17 ное 2014 11:04

Re: Принципи на прилагане на енергията за лечение

#5

Мнение от icrow » 19 май 2018 15:22

Направи и едно видео да измеря, като със сигурност да има кадри преди обработката на кристала.
С мързел към прогрес. :))
my logic is undeniable :))

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4281
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Принципи на прилагане на енергията за лечение

#6

Мнение от hyparh » 19 май 2018 15:49

Up!

Предполагам и тук енергията е усилена по подобен начин:


Освен пиезоелектричеството, си представям и че има енергийни изблици като малки експлозии (или като поле) около кристала по време на нарушаване на структурата му. Един кварцов кристал, дори и малък, може да се разглежда като кондензатор с невероятно голям капацитет.
Най-постоянното нещо е промяната.

As above, so below.

Отговори

Върни се в “Енергия лечение Принципни положения”