За блога и мен

ВсичкоЗдравейте,

Ако търсите информация за доказуемите промени, които стават на Земята и със Земята, сте попаднали на правилното място.

В този блог ще се стремя да публикувам всичко, до което достигам из нета по темата, която обявих. Естествено, основната част ще е от мои анализи на данни.

Кой съм аз ли?

– Човек, който си задава въпроси и търси отговорите им.

Пътят, който съм извървял до сега:

Сайт http://fenix.styleglassbg.com

Книгата ми „Човек – практическо ръководство“ http://fenix.styleglassbg.com/man-manual.html

Сайт за Родопските скални ниши и какво представляват те според мен http://skalnite_nishi.styleglassbg.com

Сайт за Мадарският конник и какво е той според мен http://madara_rider.styleglassbg.com

Сайт за работата ни със съпругата ми с топено цветно стъкло http://www.styleglassbg.com/index.html

Форумът „Енергията на Природата“ http://styleglassbg.com/od/index.php

Блог „Новини за Земята, Слънчевата система и човека“   http://www.styleglassbg.com/wordpress/

Всичко, което съм написал аз може да бъде копирано и разпространявано свободно. Бих се радвал, ако споменете откъде е информацията, но това не е задължително. 🙂

philip.apostolov@gmail.com

Sharing is caring!

32 мнения по „За блога и мен

 1. Страхотен блог !Поздравления и благодаря за споделената полезна и интересна информация.

 2. Ако разбираш от статистика и икономика сравни ставащото на борсите с това на слънцето.

 3. Щом ти е дошла такава идея – направи го. : )
  Всеки може да пише тук и да осъществява идеите си.

 4. Преместил съм написаното от Владислав Иванов, както и коментарите към него в страницата „Човек“

 5. Следя този сайт и искам да разбера,защото чета в нета разни работи за някакъв астероид,който щял да удари земята през 2012,дали тази информация е достоверна.Досега в този сайт намирам интересни неща и бих искал да ми отговорите на въпроса. 🙂

 6. Поне в сайтовете, които следят астероидите, до края на годината няма такъв.
  Ето – вижте : (най-долу на страницата от линка)
  http://www.spaceweather.com/
  Този линк го има и в страницата ми ЗЕМЯ

 7. Възможно ли е да има някакъв катаклизъм на 21.12.2012г

 8. Ако имаш предвид някакъв тотален катаклизъм със Земята – твърдо мога да отговоря – НЕ.
  Интернет е пълен с какви ли не измислици по тази тема. Най- смешни от всички са тези, които говорят за подреждане на планетите от Слънчевата система в линия или по друг начин казано – парад на планетите. Това са драсканици от хора, които даже не са си направили труда да погледнат къде по орбитите си ще бъдат планетите в този период. А да не говорим, че сравнително скоро (преди няколко години) действително имаше подреждане, което с нищо не промени нито сеизмеичната (тектоничната), нито вулканската активност.
  Това, което смятам, че вероятно е възможно да се случи, изхождайки от знанията, които имам, а и от информацията, до която съм достигнал, ще опитам до утре да го формулирам точно и ясно, и ще го пусна в началната страница на блога. 🙂
  Всъщност то вече е формулирано в голямата си част в книгата „Енергийното поле на Вселената и трансформацията на човешкото съзнание“ от Дейвид Уилкок. За съжаление книгата я няма в електронен вариант, но пък си заслужава човек да даде 16 лв, за да я прочете.

 9. Здравей, Костадине 🙂
  Данните за магнитното поле в сайта на БАН са дадени директно в нанотесли. Всъщност – директно измерване на напрегнатостта на полето. Тези стойности се бележат с Ap.
  Повечето сайтове, които дават стойности за момента и предвиждания, работят с индекса Kp. В сайта, който си дал, в страницата им „геомагнитна активност“, тези стойности и значенията им са много добре обяснени. Виждам, че не ти отговарям точно на въпроса, но не ми е ясно кой сайт имаш предвид, че съм дал аз.

 10. Интересен блог.Мерси за информацията

 11. Коментара е преместен в страницата „Човек“

 12. Моля тези, които взимат отношение по написаното от Владислав Иванов да го направят в неговия блог.
  Ето линк към сайта му:
  http://holistika.free.bg/

 13. Чудесен блог! За мен е много вълнуващо да срещна още една светулка:) Намерих тук интересна информация , споделена по понятен начин. Сещам още и подкрепа за да продължа да си вървя по пътечката, с чувството, че не съм сама. Благодаря, Филип! Желая ти успех!

 14. Здравейте, Филип Апостолов!
  Както става с всички неща, носещи основна промяна в начина ни на възприемане на собствения и околния свят, така и сега случайно попаднах на вашия сайт – само чрез една единствена дума, която и аз не мога да определя какво точно ме накара да изпиша в Google – „съдба“. В интерес на истината и преди съм попадала на информация, свързана със силата на подсъзнанието, но навсякъде тази информация се заявява така,че едва ли не иска да се намеси насила в личното пространство на читателя, да му се натрапи. Когато започнах да чета идеите, видени през Вашия поглед, бях настроена скептично. Но четейки, някак неосъзнато усетих, че същата информация този път не е „насочена“, а просто сама заявява себе си, иска и съобщава за съществуването си и ти дава избор – да я приемеш или не. И така запазва както своето, така и чуждото пространство. Много ми хареса! Хареса ми начинът, по който е обяснена – чрез причини, които се изразяват на биофизично ниво. И така по – лесно успях не само да разбера, но и да усетя принципите и законите на природата, според които живеем. Благодаря Ви, че споделяте, че сте отделил време, че сте потърсил начин да разкриете основите на пътя към щастието! Благодаря!

 15. Здравейте и поздравления за блога. Следя го редовно.
  Но как мога да се запиша, за да получавам инфо за всяка нова публикация по е-майл? За да не се налага аз да го претърсвам.
  Сложете едно поленце за това, ако е възможно
  Поздрав:)))

 16. Здравейте 🙂
  Просто натиснете с ляв бутон върху надписа в дясната страна на страницата „RSS за публикациите“. Отваря се нова страница, в която са всички нови публикации. Ако желаете да получавате известие при нова публикация тук, то просто натиснете върху надписа „абониране“. Така при всяко ново отваряне на браузера, с който работите, компютъра ви автоматично ще проверява за нови публикации и ако има – ще ви известява. 🙂
  Хубав ден! 🙂

 17. Разбрах много неща Фил,продължавай все така неуморимо,Господ сили да ви дава във всичко.Благодаря ти от сърце.

 18. Здравейте, Филип Апостолов!
  Прекрасна книга,само да споделя, че един велик бъгарин Ивомир Димчев в книгата си Когиталност дава осмия /заключеният/ принцип на Херметизма. Вие през цялото време говорите за него в книгата си. Принципа: Стремежът към … каквото и да е, елеминира същото това … каквото и да е и единствено тяхното сливане дава пълнота цялостност и съваршенство.
  https://www.youtube.com/watch?v=yDm9mZY9VpI
  Поздрави! Георги Ангелов

 19. Съгласен съм 🙂
  Но не бих го определил като принцип, а като основно условие, важащо за всичко.

 20. Мисля, че всичките 8 принципа отговарят на определението Ви.

 21. Здравейте, искам да попитам колко ще струва да ми изработите медна тръба, която да поставя на Вик инсталацията на апартамента ? Поздрави.

 22. Днес случайно попаднах на началото на книгата ви : човек-практическо ръководство. Лично аз силно вярвам, че не хората, а божествени закони движат космоса и планетата. Когато една цивилизация се развие и си повярва, че може да наруши тези закони, тогава се случват катаклизмите и понякога края, и така милиони и милиарди години, цивилизация след цивилизация…
  Споделям напълно това, което пишете.
  Имам свои теории и за хората ( подобни на вашите теории) за планетата ни, както и за смисъла на човешкият живот…но това ще го споделя друг път. Винаги съм си мислила, че това не е нещо ново, нито е тайна, дори се учудвам че има хора които са надалеч от идеята за хармонията в природата и божествената сила, която е в нас и около нас.
  Много мислих как да бъдат преориентирани човешките потребности във матрицата на времето, така че хората да водят по-ползотворен живот и затова написах книга, която са казва ‘ пирамидата на живота през 21-ви век’, мисля скоро да я публикувам на хартиен носител…В нея изхождам от факта, че всичко около нас е енергия, но все пак живеем на планетата на парите и потребностите през 21-ви век за много. И така, желая ви приятен ден.

 23. Здравейте, Господин Апостолов, вие сте невероятен човек и достоен българин, на когото се възхищавам и покланям заради това, което правите за всички нас! Аз отдавна искам да си поръчам такива тръби, бях ви открила преди време, след което ви изгубих и сега вече няма да пропусна! Вие наистина сте Апостол и делото ви е апостолско! Не са силни думи, а истински. Когато имате време и желание, ще почакам колкото трябва, за да изработите тези тръби! Четох за Виктор Шаубергер и неговата история ме трогна до сълзи. Добре, че има хора като вас, които ми връщат надеждата! Поздравявам ви още веднъж!
  Наталия Радева

 24. Здравей Филип! Желая да поръчам една тръба за душ-слушалка,ако правите все още?

 25. Здравейте, едно голямо Благодаря от мен за всеотдайността ви през годините! Впечатлена и заредена съм от способността ви да намирате и предоставяте качествена, полезна и приложима информация на хората…Желая ви дръзновенна 2019 година!

 26. Здравейте, не се отваря информацията за Скалните ниши и Мадарския конник.

 27. Здравейте,
  Пробвах. Всичко се отваря нормално.
  Лек и приятен ден! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.