Опасности за човека поради промените

Опасните звуци

Инфразвук

Въздействие върху човека

Определението инфразвук не е съвсем точно в случая, защото искам да насоча вниманието ви към честотите, които имат деструктивно действие както върху психиката, така и върху вътрешните органи. А това са всички честоти от 0 до 100 херца.

Ако потърсите из нета, на повечето места ще прочетете, че въздействието им не е добре изучено. Това не е така. Тяхното действие се познава и ползва от военните още от миналия век. Неприятното е, че все повече неща около нас излъчват в този диапазон.

Тези вълни водят от елементарни неразположения, през сърдечни проблеми, през сериозни отклонения в психиката, чак до смърт. Всичко зависи от честотата, силата и продължителността на въздействието им върху човека.

Как действат:

Всяка по-ниска честота има и въздействието на по-високите, но реакцията на тялото е много по-бърза и силна. Също така е нужна много по-малка сила на звука, за да действа на човек по същия начин.

100 Hz – 75Hz – При кратко въздействие – замайване, гадене, локални изтръпвания по тялото. При продължително въздействие – безпокойство, агресия, виене на свят, чувство за недостиг на въздух без то да е реално.

75Hz – 40Hz – Кратко въздействие – гореописаните плюс болки в главата, гръдния кош, стомаха. Кашлица и слюноотделяне. Продължително – зачервявания по кожата, отслабване на зрението, силна отпадналост, загуба на равновесие, силно сърцебиене, загуба на нормална представа за реалността. Краен етап – загуба на съзнание.

40Hz – 10Hz – Всичко гореописано се случва много по-бързо. Лошото е, че навлизаме в честотите, които нашите уши не отчитат. Под 15Hz вече не чуваме никакъв звук. Докато при по-високите честоти можем да разберем, че сме подложени на опасни вибрации, под тази честота всичко е неуловимо. Без да разбираме защо – просто се появяват гореописаните симптоми без каквато и да е ясна причина.

10Hz – 0Hz – Най-опасните честоти. При достатъчна сила и кратка продължителност водят до бърза смърт. В природата са много разпространени, но силата им е такава, че не предизвиква резонанс с човешките органи. Предизвикват ги земетресения, вулканични изригвания, преместване на огромни водни маси, бури, слънчевия вятър. Именно тези вълни чувстват животните и се стремят да избягат в посока намаляването им. Такива вълни предизвиква и вятър с определена скорост и сила. Отдавна са известни и признати неприятните и вредни въздействия, предизвикани от ветрове, появяващи се в определена част от годината и духащи от определена посока.

Лошото е, че има все повече изкуствени източници на вълни с ниски честоти. Това са реактивни самолети, кораби, високи сгради, големи машини, индустриални климатични системи и не на последно място новите звукови уредби, при които е „върха на сладоледа” да излъчват мощно ниските честоти.

Още по-лошото е, че има разработени и все по-често използващи се инфразвукови оръжия. По-големите варианти направо „взривяват” материята. По-малките служат за справяне с големи тълпи от хора, както и за предизвикване на агресия и докарване до лудост. Технологията на използването им достигна до там, че може от космоса, както и от отдалечени точки на Земята, да бъдат облъчвани зони от йоносферата над определено място с високочестотни мощни излъчватели, което в крайна сметка предизвиква вълни от ниския инфразвуков спектър. …И целта е постигната.

Така че ако имате непредизвестени и непонятни неприятни усещания и чувства от гореописаните – помислете. Може би около вас има нещо, което да излъчва подобни вълни. Ако намерите източника, може и да е възможно да вземете някакви мерки за изолирането му.

Филип Апостолов

****************************************************************************************

Магнитното поле на Земята

Както вече знаем, силата на магнитното поле на Земята намалява постоянно.

National geographic направиха добри филми за това.

За съжаление не можах да намеря по-качествени записи с превод на български в нета. Но и така става ясно за какво иде реч.

Ааааааааааааа…………………… Изтрили са и двата видео записа от Vbox !!!

Ще търся да ги намеря отново. Дано съществуват все някъде из нета……..  : (

За съжаление тези материали и всичко, което е свързано с промените на магнитното поле на Земята вече са изтрити навсякъде! Нарочно ще оставя тези връзки, за да напомнят с надписа си “ Това видео не съществува! “ за това, че знанията се контролират!

 

Какво означава това за нас.

Слънчевата радиация, която достига Земята,  заради намаления интензитет на магнитното ни поле е толкова силна, че предизвиква незабавни мутации в стотици клетки, както по повърхността на кожата ни, така и в дълбочина до няколко сантиметра в тялото. Защитните сили на организмите ни хиляди години са привикнали да се справят с много по-ниско енергийно ниво на атакуващите го електрони и протони. Те се задействат и поправят мутиралите клетки. Но това не може да продължава вечно. В един момент мутациите стават толкова масивни и мащабни, че засягат дори и тези клетки. Именно това трябва да избегнем.

Слънцето, което е толкова нужно за живота и телата ни, сега ги достига с много по-голяма сила от това, което им е нужно и полезно. Затова и последните години се увеличиха неимоверно много случаите на кожен рак.

Естествено, че трябва да получаваме нужното ни слънчево облъчване, но ако искаме то да остава отново само полезно за нас, то трябва да изменим знанията и навиците си от предишните години. Така ще бъдем ТУК и СЕГА.  Ще бъдем адекватни на случващото се.

Така че – не се излагайте на Слънцето така, както сте го правили досега. Променените условия на Земята изискват и промяна в поведението ни.

Филип Апостолов

Sharing is caring!

11 мнения по „Опасности за човека поради промените

 1. От коя дата е това,написаното?Защо мислите,че магнитното поле ни пази от радиация?Може да има съвсем друго предназначение,свързано със самата Земя!

 2. Човече, въобще ли не четеш официални научни публикации?
  Не ползваш ли поне написаното в Wikipedia?
  Естествено, че всяко нещо в и около Земята има най-различни предназначения и действа на няколко съвсем различни неща.Магнитното поле – също. Но поне за него всичко основно е написано от официалната наука.
  А „това, написаното“ е от април – май 2012.

 3. Съжалявам,но не чета!
  Освен това,което го пишат са пълни измислици!
  Предполагам,че твоите писаници не са!

 4. ОООООх омръзна ми от глупави хора които гледат само филми и секс и не се интересуват от състоянието на нашата слънчева система. Явно българина не е научен да наблюдава, да се учи и да се пази от определени състояния, а по – скоро само спейки поглежда някои истински неща.

 5. Много краъно си задавам един и сътщ въпрост ,за връзката между чивека и вселената ; – И все повече се убеждавам ,че вселенската енсргия и магнитнито поле на земята ни помагат да се движим , и да мислим .Защото тялото ни е създадено от хиляди микроорганизми който съдържат течности която помага за безпрепятствено движение на енергините пулета в оеганизама ни .И се разболяваме когато в някоя част на тялото ни недустига живитела енергия.Затова лекарите съветват да се пие повече вода и ядът плодове.

 6. bravo za statiqta ponqkoga si mislq 4e ne se govori dostata4no za vredata ot slanceto …hora pazete se vseki 2-3 4ovek ve4e e zasegnat ot petna ot kojni obrivi …

 7. ODobre,ce ima takiva hora,koito pocve6tavat vremeto ci ,sa dobroto na coveka.Ot carze blagodaria.

 8. Да изпитвам такива неща и питам има ли уред с който да се установи източника

 9. Интересни разсъждения ,логични……

 10. Има такова нещо и още повече в разни канали на злото които пишат на клипоВете медитация лвкуване и хората се връзват. Слушах около 2-8 хз и за кратко ме заболя сърцето, гръдния кош. Избягвайте да пускате непроверени музики

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.