Причината, по която прибраха целия свят по домовете.

Днес (24.04.20) за първи път се оформи енергийно ясна картина на причините и следствията за прибирането ни по къщите чрез рекламирания вирус.

Карам направо – с малко думи и в прав текст най-вече за следствията.

Крайно следствие – „здравни чипове“ (задължителни) на всеки за постоянен мониторинг на здравословното състояние и моментално реагиране за доброто на всеки и всички. (това още не е изречено официално)

Подготовката за това върви отдавна.

За Овертон няма смисъл да говоря – всеки мислещ знае за какво става въпрос. Та в тази връзка:

  • Задължиха ни да чипираме животинките си не за друго, а просто да свикнем и допуснем тази мисъл.
  • Въведоха безконтактни разплащания, достъп до работа, карти за здравното състояние за разрешения за пътувания, електронни лични карти, устройства за следене на пулс, кръвно и какво ли не още. За момента като цяло чрез карти и приложения на телефони, а в определени високотехнологични компании – вече и чрез инжектирани ампули-чипове.
  • Развиват с невероятно бързи темпове хардуерната основа на бързия интернет – нищо, че почти никой още не разполага с устройства, за да го ползва.
  • Прибраха хората по къщите им за малко. Сега вече се говори за години.

Но скоро ще излезе решението!

Изведнъж ще се разбере, че вече е разработен и съществува „здравен чип“, който ще позволи на всеки да бъде свободен, да се разхожда, да бъде щастлив. (а и случайно я има и нужната хардуерна интернет система) Не след години, а сега. Веднага.

…Колко по-лесно много ще се съгласят с това, когато другата възможност е карантина за години, нали?!

Просто отиваш, слагат ти го и няма да се безпокоиш за здравословното си състояние. Тръгне ли да ти се случва нещо – веднага и автоматично ще ти бъде оказана нужната здравна помощ.

…А какво още ще е във възможностите на тези чипове? – ами няма да си говорим за глупости сега, я! Важно е здравето!

***

Много ми се ще повече правителства да осъзнаят какво действително става и защо вкараха целия свят в този филм. И не. Не казвайте, че това е в техен интерес! Те прекрасно знаят, че днес са те, а утре ще са други на техните места.

***

Този път успяха да създадат „причина“, която да доведе до нужното им следствие – цялото мислещо население с чипове.

Приятен ден! 😊

Филип Апостолов

Sharing is caring!